AKCE VALENTÝN V PLNÉM PRODU, ŠPERKY V AKCI, AŽ O -50 SLEVA.

Tolerance a klid s Moorysem za volantem sanitky

Moorys je smysluplný šperk do auta, který připomíná potřebu obezřetné, tolerantní a bezpečné jízdy. Vždy nás moc těší příběhy, které Moorys spolu s vámi na cestách píše. Jeden takový se k nám dostal a my bychom se o něj s vámi velmi rádi podělili. Udělalo nám velkou radost, že Moorys rozšířil posádku jedné z Kopřivnických sanitek a tak jsme Zdeňka Plutu, milého a charismatického řidiče sanitky kontaktovali, abychom se ho zeptali na několik otázek. 

Zdeňku, věříte na anděly strážné nebo na nějakou vyšší ochranou entitu? 

Po určitých osobních životních zkušenostech, po přečtení množství literatury, shlédnutí mnoho filmů, osobních setkání, mohu zcela  jednoznačně odpovědět, že věřím na vyšší ochrannou entitu i na strážné anděly. Ale hlouběji bych se neponořoval, jsou to věci mezi nebem a zemí, velmi intimní a jde spíše o pocity, které se těžko popisují slovy. 

 10

Myslíte si, čistě pragmaticky, že doplněk do auta jakým je náš anděl Moorys, může přispět k udržení pozornosti a připomínat důležitost bezpečné jízdy? 

Nejen Moorys, anděl, ale i jiné předměty, mohou přispět k pohodové jízdě a připomínat, že vaše chování na cestě mnohdy rozhoduje o bytí a nebytí. Jde “jen” o předměty a malé náhody, které však mohou být onou rozhodující osudnou maličkostí, která vás donutí se zamyslet. A navíc Moorys je i po stránce designu, velmi povedený. Nejen mně, ale i jiným, ne duchovně zaměřeným, se velmi líbí.

8

 Co pro vás znamená bezpečná jízda? Na co by si řidiči měli dávat pozor? 

Je zcela jednoznačné, že vážit si života, nejen, lidského, daru, který nám vesmír či jakkoli to nazveme všem na naši koulozemi dal, je prvořadým úkolem. Vlastně i na cestách platí jednoznačně tolerance, klid a i jiné vlastnosti, které se bohužel z našich cest trošku vytrácejí, no upřímně, nejen z cest☹.

9

 Zdeněk a jeho poslání na cestě, v sanitce a v životech lidí, které převáží jsou velmi důležité. A  nám je velkou ctí, že právě náš Moorys ho může na těchto smysluplných cestách doprovázet. Vezměte s sebou anděla za volant i vy, myslete na bezpečnou a pokornou jízdu a pošlete nám svůj příběh s Moorysem. Moc nás to potěší. Přejeme Zdeňkovi i vám všem mnoho šťastných kilometrů a návratů domů do láskyplných náručí.