AKCE VALENTÝN V PLNÉM PRODU, ŠPERKY V AKCI, AŽ O -50 SLEVA.

Když Amor na Valentýna nestíhá…

Copy of Copy of Untitled Design (1)

Valentýn, svátek lásky, zamilovaných, den plný srdíček, okvětních lístků růží, úsměvů a polibků. Každoročně připadá na 14. února a i přes to, že má mnoho odpůrců si jej mnoho lidí užívá a nejde si v uspěchaném, hektickém světě chvilku na svou lásku. A to je hezké. 

Svátek je pravděpodobně odvozen od svátku Lupercalia slaveném ve starověkém Římě. V předvečer tohoto dne byly do „schránky lásky“ vloženy lístečky se jmény dívek. Každý mladý muž potom losoval a dívka, jejíž jméno si vytáhl, se měla stát jeho „jeho láskou“ minimálně v následujícím roce.

Legenda také říká, že tento den začal být známý jako Den svatého Valentýna až díky knězi Valentýnovi. Claudius II., zakazoval svým vojákům, aby se ženili nebo zasnubovali. Bál se, že by chtěli zůstat doma u svých rodin a nešli do boje. Valentýn vzdoroval vládci a tajně oddával mladé páry. Byl zatčen a později popraven 14. února

Valentýn je krásný svátek, a obejdete se i bez okázalých gest. Avšak ruku na srdce, kdo z nás neudělá rád radost nějakou maličkostí. A stejně jako květiny, které mají svou zaběhnutou symboliku a každá z nich dokonce vyjadřuje konkrétní vztah nebo vlastnost  (gerbera - upřímnost, rudá růže - oddanost, karafiát - zamiloval jsem se) tak na trhu najdete mnoho dárků a maličkostí, které potěší, vypráví příběh a vyznají lásku za vás. 

Co si budeme povídat pánové, dobře to jde třeba s diamanty, ty jsou velmi výmluvné :D Ale máte-li menší budget nebo chcete být originální a nápadití, darujte své lásce náš designový šperk do auta. Něžný a líbezný anděl Moorys  symbolizuje náklonnost, lásku a starost. Hlídá a připomíná bezpečnou pokornou jízdu zpět do vaší láskyplné náruče. Máte jedinečnou možnost svým milovaným předat příběh, emoci… A příjemným bonusem je i fakt, že část z výtěžku jde na dobrou věc, tedy na podporu Dětské dopravní nadace

 

1_1

 Věděli jste že: 

  • Každý rok se na celém světě na Valentýna uskuteční v průměru 220 000 žádostí o ruku.
  • Každý rok je na celém světě poslána asi miliarda valentýnských přání.
  • Ze všech prodaných valentýnek až 85 % zamilovaných přání zakoupí ženy.
  • Ze všech květin, které se prodají, jich 73 % kupují muži, 27 % kupují ženy.
  • Na Valentýna se prodá více než 35 milionů čokoládových bonboniér ve tvaru srdce.

 

Takže, dámy a pánové, Valentýnský den je plný lásky, že i matador zamilování Amor nestíhá.    Nic se neděje. Povolejte na pomoc Mooryse a máte jeho/její srdce v kapse.